Home

Leonardo da Vinci ontleende zijn inspiratie en gevoel voor perspectief en verhouding aan de volmaaktheid van de mens. Met die mens als uitgangspunt werden thema's als ruimte, licht en beweging in relatie gebracht. Als uitvinder en technisch hoogbegaafde creator vormen zijn beelden en schilderingen eeuwen later nog steeds een inspiratiebron voor velen...

Zo ook voor Hooyer Consultancy. Zet de mens en haar bijna onuitputtelijke mogelijkheden in een totaal beeld en haar functionaliteit bereikt ongekende perspectieven.

Hooyer Consultancy heeft een bijzondere passie voor mens en werk. Wij doen meer dan alleen het invullen van een vacature. Wij enthousiasmeren en inspireren mensen en vervullen onze taken met een sterke eigen authenticiteit. Onze methoden zijn er op gericht de echtheid van de kandidaten boven water te halen. Door ons sterk opgebouwde netwerk zijn wij actief in onder meer de zakelijke dienstverlening, bij productiebedrijven of in HR management. De jarenlange ervaring en opgebouwde kennis wordt nog steeds gevoed, van dag tot dag en van opdracht tot opdracht. Eén ding hebben al onze relaties gemeen: ze willen groeien, verbeteren, sterker worden. Net als onze kandidaten die daar werkzaam zijn op (top)posities!

 

 

 

 

 

Hooyer Consultancy werkt samen met:
Fase 1